Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Monique Westenberg zet haar lokken opnieuw in de verf

Monique zegt haar rode lokken al na een paar weken gedag.

Monique Westenberg

Monique Westenberg kuste een korte tijd geleden haar blonde lokken vaarwel. Ze ging een paar weken lang als redhead door het leven, maar bracht hier gisteren alweer verandering in.

Blonde lokken

Via Instagram Stories laat Monique weten dat ze afscheid heeft genomen van haar koperrode lokken. En we horen het je denken: 'De kappers zijn toch gesloten?', en dat klopt. Via Instagram laat de bride to be weten dat ze een lieve kennis heeft die goed kan verven. Lucky you, Monique.

Terwijl heel Nederland met een flinke uitgroei en een stel dode haarpunten wacht tot de kappers hun deuren weer openen, gaat Monique met een frisse blonde coupe door het leven. En we moeten toegeven: eigenlijk staat iedere haarkleur haar even prachtig.

Instagram Stories - @moniquenoell

Koperrode lokken

Bij de foto van haar nieuwe coupe laat Monique weten dat ze haar koperrode lokken nog niet helemaal zat was, maar de kleur erg snel vervaagde. "Net na het verven was ik superblij met mijn mooie koperrode kleur, maar na twee keer wassen liep de kleur zo terug, dat ik me er enorm aan ergerde. Om dit iedere maand te hebben trek ik écht niet", legt ze uit.

Of André Hazes ook enthousiast wordt van deze verfbeurt? Dat valt nog te betwijfelen. Monique's grote liefde liet een paar weken geleden nog een pikante reactie onder de foto van haar impulsieve verfbeurt achter: “Vanavond gaat Dre een uur eerder naar bed en komt er opnieuw een impulsieve actie.” Oeh la la.

Misschien ook voor jou:
Oeps: om déze reden miste Monique bijna het aanzoek van André
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram