Prince Charmings Marnix doet boekje open over eerste nacht met Marvin 

De twee hebben het zeker gezellig gehad. 

Lees ook

De ontknoping van Prince Charming zorgde onder kijkers voor behoorlijk wat verbazing. Tegen alle verwachtingen in ging Marnix er met vrijgezel Marvin vandoor en de twee beleefden diezelfde nacht nog een intiem samenzijn.

Steamy date 

Dat er sprake was van fireworks tussen Marvin en Marnix was al duidelijk. De twee beleefden een behoorlijk steamy date en de lippen van de heren wisten elkaar wel te vinden. In Kiki’s Prince Charming Podcast blikt de Prince Charming-winnaar terug op de date.

“We waren eindelijk wat langer alleen”, herinnert de Amsterdammer zich. Het gaf de twee dan ook de gelegenheid om wat intiemer te zijn, want tijdens hun eerste – toch wel vlugge – kus was dat lastig. “De eerste keer daarvoor was in een auto, daar kun je niet zo uitgebreid gaan zoenen en dat was toen ook te pril.”

De date op de boot daarentegen was ideaal. “Dat was het perfecte moment. Op een boot op de zee met een prachtige kust om je heen. Ultiem!”

Eerste nacht samen

Tijdens de laatste stropdasceremonie bleek dat Marnix het hart van Marvin had gestolen. Van de productie kregen de heren dan ook de vraag of ze diezelfde nacht nog samen wilden slapen. En dat wilden ze wel.

“Er was vooral heel veel wijn en tot half 4 ’s nachts hebben we diepe gesprekken gehad op het balkon van zijn hotelkamer (…). Uiteindelijk ging je natuurlijk wel naar bed en konden we daar toch wel zonder camera’s erbij even zoenen.”

Kiss and tell is one thing, maar meer weet podcast-host Kiki Düren niet los te peuteren bij de 26-jarige. Of er meer is gebeurd, dat laat-ie in het midden. En of de twee nog steeds samenzijn? Dat is nog even afwachten tot de reünie-aflevering van komende woensdag.

Beeld: RTL | Video: YouTube (Kiki Düren)

Laatste nieuws

Zie ook