doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ooh la la: Prince Charmings Marvin deelt geheimzinnige foto met nieuwe lover

Prince Charmings Tommy blikt terug: 'Er was één stoorzender in de villa'

"Wij kunnen elkaar gewoon niet luchten."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tommy

In de zesde aflevering eindigde het Prince Charming-avontuur voor Tommy. De knappe vrijgezel wist het hart van Marvin niet te veroveren. Toch kijkt hij heel positief terug op zijn tijd in Il Palazzo Bianco, er was echter één persoon in het huis waar de Amsterdammer het minder goed mee kon vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Rollercoaster

In de laatste aflevering zagen we dat Marvin geen romantische klik had met Tommy, waardoor Tommy het zonnige Sicilië moest verlaten. Met Grazia blikt de vrolijke vrijgezel terug op zijn deelname aan het programma. "Ik kijk er eigenlijk heel positief op terug", vertelt hij. "Het was wel echt een rollercoaster. Je bent de hele dag aan het filmen en er zijn continu camera's om je heen."

Nu hij terug is in Nederland en Prince Charming op Videoland staat, merkt hij vooral dat zijn socials exploderen. "Ik probeer iedereen persoonlijk een berichtje terug te sturen, maar het is bijna niet bij te houden. Ik zit bijna de hele dag op mijn telefoon, en dan alleen op mijn eigen Insta. Ik heb niet eens tijd om anderen te bekijken", lacht hij. Toch merkt hij verder weinig van zijn bekendheid. "De hele wereld is veranderd, maar door corona merk ik er weinig van in real life."

Stoorzender

Hoewel de vrijgezel met veel plezier terugkijkt op zijn tijd in de villa, was niet altijd alles koek en ei. Vooral tussen hem en Mitchell wilde het – op zijn zachts gezegd – niet echt boteren. "Natuurlijk had je ook stoorzenders, zoals Mitchell, wij kunnen elkaar niet luchten", vertelt Tommy.

De hele Prince Charming-cast had dit weekend opnames voor de reünieaflevering, maar de twee kunnen nog steeds niet door één deur. "Die ochtend had Mitchell mij nog helemaal de grond in getrapt in een artikel. Daarin noemde hij mij two faced. Nou, als er iemand niet two faced is, dan ben ik het wel. Ik ben recht door zee en zeg gewoon in je gezicht wat ik vind."

Het moge duidelijk zijn de Tommy het nog steeds niet met zijn medekandidaat kan vinden. "Toen ik wegging wou hij me een knuffel geven", vertelt Tommy vol verbazing. "Je gaat me eerst publiekelijk de grond in boren en een paar uur later wil je me knuffelen?! Nee, als er iemand twee gezichten heeft is hij het wel. En dan zie je op tv nog niet eens alles."

De eerste paar dagen in de villa vond de goedlachse Amsterdammer dan ook 'een zware beproeving'. "Ik zat met Michell op de kamer en die snurkte zó erg. Marcello lag op dezelfde kamer en die snurkte ook. Het was niet te doen om daar te liggen", vertelt hij. De vrijgezel besloot daarom zelf maatregelen te nemen en verhuisde zijn spullen naar de woonkamer. "Ik lag elke dag op mijn matrasje in de woonkamer, maar dat bracht ook nadelen met zich mee. Ik moest wachten tot iedereen weg was, dus ik sliep als laatste. Vervolgens was ik als eerste weer wakker, want zodra er iemand in de woonkamer was hoorde ik dat."

Mooie herinneringen

Hoewel Tommy het niet altijd even gezellig had met Mitchell, kijkt hij over het algemeen heel positief terug op zijn tijd in het zonnige Italië. "Ik heb veel mooie herinneringen. Dat we alles samen met de hele groep hebben gedaan, vond ik heel mooi. Iedereen is er met één doel en er was geen strijdlust. Er hing een soort familiesfeer, dat is wel het mooiste waar ik aan terugdenk."

Mooie herinneringen zijn fijn, maar Tommy kwam uiteindelijk maar met één doel naar Sicilië: de liefde vinden. We konden het dan ook niet laten om te vragen hoe het er nu voor staat met zijn liefdesleven. "Op dit moment is het heel rustig. De deuren staan weer open. Mochten er mannen zijn die interesse hebben: meld je aan!", grapt hij. "Dan mogen ze me gerust nog meer berichten sturen op Insta", voegt hij er lachend aan toe.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');

Toekomst

Nu het Prince Charming-avontuur erop zit, is het tijd om naar de toekomst te kijken. "Ik ben bezig om mijn eigen bedrijf op te starten. Ik zit al negen jaar in de PR, maar ik wil nu voor mezelf beginnen", vertelt Tommy enthousiast. De eerste klanten heeft de Amsterdammer al binnen, en het zijn geen onbekenden. "Ik ga de influencermarketing doen voor Marvin, maar ook voor Ferdi, Marnix, Tim en Rick. Dus ja, ik heb nog veel contact met iedereen."

Tommy blijkt een echte ondernemer te zijn en heeft grootse plannen. "Ik zit eraan te denken om naar de buiteland te gaan. Ik zie mezelf dit jaar nog wel naar L.A gaan om daar te werken. Ik wil het bedrijf internationaal trekken. Ik hou van reizen en dit werk kan ik overal doen." Tommy weet het zeker: 2021 wordt zijn jaar!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');