Ai: slecht nieuws voor Undercover-fans?

Oh no: bom barst tussen Prince Charmings Alastair en Sezer

"WTF is jouw issue?"
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Alastair en Sezer

In Prince Charming strijden twaalf mannen om het hart van de felbegeerde vrijgezel Marvin Wijnans. En zoals single Dignum al zei: “Dat is gewoon het perfecte recept voor drama en intriges." Het lijkt er dan ook op dat het drama is begonnen…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

"Bijzondere warming-up"

Marvin omschreef Sezer aan het eind van aflevering twee van Prince Charming al als de paradijsvogel van de groep. Niet zo gek dat de rapper dan ook graag aandacht aan zijn uiterlijk besteedt, en jawel, ook voor het sporten. Iets wat Alastair toch wel bijzonder vindt.

Zo maken de heren zich in de derde aflevering klaar om zich in het zweet te werken tijdens een sportsessie. Enne, Sezer doet dit niet door simpelweg zijn (witte!) sportkleding aan te trekken. De rapper brengt zijn haar eerst piekfijn in model. Alastair kan het dan ook niet laten om daar een sarcastische opmerking over te maken.

“Helpt dat bij het sporten, Sezer?”, vraagt Alastair. “Bijzondere warming-up”, zegt hij vervolgens.

Bom barst

"Al die frustraties zaten al in me, omdat het best wel lastig is om met hem op één kamer te zitten. Nu kwam er één klein commentaartje uit, namelijk dat hij voor de bootcamp nog even in de make-up gaat”, verklaart Alastair.

De opmerking van Alastair schoot bij Sezer echter in het verkeerde keelgat. “WTF is jouw issue”, hoor je de rapper zeggen. “Ik moest hem gewoon op zijn plek zetten. Wie ben jij om zo tegen me te praten", aldus Sezer.

Benieuwd hoe het afloopt tussen de heren? De nieuwste aflevering van Prince Charming staat nu op Videoland!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');