‘Prince Charming’ Marvin over de liefde: ‘Ik houd van de boy-next-door’ 

Prince Charmings Vince blikt terug op liefdesavontuur: ‘Ik vond Marvin leuker dan ik had verwacht'

"Het was een geweldige ervaring."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vince Prince Charming

De 24-jarige Vince wist het hart van de felbegeerde vrijgezel Marvin helaas niet te veroveren in Prince Charming. In de derde aflevering moet de Brabantse single dan ook afscheid nemen van de groep vrijgezellen. Met Grazia blikt Vince terug op zijn Prince Charming-avontuur.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verrassing

De nieuwste aflevering van Prince Charming eindigde voor Vince in tranen. Dat Vince de villa moest verlaten, kwam voor hem als een grote verrassing. “Ik zag het absoluut niet aankomen”, vertelt Vince als we met hem bellen. “Dat was vooral omdat ik van Marvin niet de indruk kreeg dat hij mij naar huis zou sturen. Hij zei namelijk dat we bij de volgende date meer de diepte in zouden gaan."

"Ik kreeg de indruk dat we echt een connectie hadden. Dat ik eruit ging was toen wel even schrikken", blikt Vince terug. “Ik zag het gewoon niet aankomen. Ik had nog allemaal leuke dingen in petto, maar het was gewoon even niet anders.”

Gevoelens

Vince mocht in de laatste aflevering op date met Prince Charming himself, en even leek het erop dat er al sprake was van een paar kriebels. “Ik heb inderdaad stukjes teruggezien waarin ik zeg dat ik al wat gevoelens heb. Maar ik liet me misschien een beetje meeslepen in de sfeer”, lacht Vince.

“Het is meer dat ik Marvin leuker vond dan ik in het begin had verwacht. Maar echte gevoelens? Nee, die waren er niet. Ik vond en vind hem wel oprecht een heel leuke jongen.”

Mooi avontuur

Ondanks zijn vroegtijdige vertrek blikt Vince met veel plezier terug op Prince Charming. “Ik vond het echt een geweldig avontuur. Het was een once in a lifetime-ervaring. Ik heb superleuke mensen ontmoet en toffe dingen meegemaakt. Het is iets wat je nooit zult vergeten; ik heb er echt van genoten.”

Of Vince opnieuw mee zou doen aan een datingprogramma? Daar is hij nog niet over uit. “Ik ben nog steeds op zoek naar de ware, en ik vind Prince Charming wel echt een mooi programma. Stel dat ik weer voor zoiets zou worden gevraagd, zou ik het misschien wel doen. Maar ik zou niet snel meedoen aan een Temptation Island of Ex on the Beach. Het moet wel een classy programma zijn.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');