Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beluister hier de tracks van Prince Charmings Sezer

Als NVI brengt Sezer catchy nummers uit.

Sezer

Sezer Turan is een van de heren die in Prince Charming het hart van de felbegeerde vrijgezel Marvin Wijnans probeert te veroveren. Sezer werkt als steward, maar mag zichzelf ook rapper noemen. En nieuwsgierig als wij zijn, hebben we de muziek van Sezer even opgezocht.

Prince Charming

Prince Charming ging vorige week dan ein-de-lijk van start op Videoland. In het nieuwe datingprogramma gaat Marvin in het romantische Sicilië op zoek naar zijn droomman. Maar liefst tien singles zullen daar proberen het hart van Marvin te veroveren.

Door oneindig veel groeps- en solodates wil Marvin erachter komen welke knappe single het best bij hem past. Iedere aflevering moet deze prins op het witte paard dan ook zijn keuze maken: welke man stuurt hij naar huis en welke mannen mogen blijven? Tijdens de zogenoemde stropdassenceremonie zal Prince Charming degene met wie hij het minste een klik heeft naar huis sturen.

Muzikale carrière

Degene die in aflevering twee als laatst een stropdas in ontvangst mocht nemen is de gecontroleerd-excentrieke Sezer. Marvin omschreef Sezer als positief, vrolijk, open en lief. Ook noemde hij hem de paradijsvogel van de groep.

Niet zo gek dat Sezer dan ook iemand is die graag in de spotlights staat. Sezer is een creatief persoon, die houdt van aandacht. Naar eigen zeggen volgt hij zijn eigen regels en focust hij zich op zijn muzikale carrière. Zo maakt Sezer als rapper muziek onder de artiestennaam NVI.

Enne, de flight attendant heeft al meerdere nummers op zijn naam staan. Zo bracht hij onder meer de tracks LOCO, Flashback en Unlovable uit. Nieuwsgierig naar deze nummers? Beluister ze hieronder.

Misschien ook voor jou:
‘Prince Charming’ Marvin over de liefde: ‘Ik houd van de boy-next-door’ 
Showbizz
  • RTL, Instagram