Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes onthult details over aankomend huwelijk met Lil’ Kleine

Aha!

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Jaimie Vaes en ‘Lil Kleine zijn inmiddels al ruim twee jaar verloofd. De twee zijn dan nog niet in het huwelijksbootje gestapt, maar Jaimie onthult in een nieuwe aflevering van Koen’s Cocktails dat de trouwdatum nu is geprikt.

Trouwen

Jaimie zou eigenlijk in mei 2019 al het jawoord geven aan haar grote liefde Lil’ Kleine aka Jorik Scholten. Maar omdat Jaimie destijds in verwachting was van baby Lío Zion besloten de love birds de bruiloft een jaar te verplaatsen. “Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven”, verklaarde Lil’ Kleine destijds.

De twee hoopten dit jaar dan eindelijk te trouwen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. In gesprek met Koen Kardashian vertelt Jaimie dat de twee opnieuw een trouwdatum hebben geprikt. Helaas wil de influencer niet te veel kwijt over dé datum. “Mocht corona het toelaten, dan om en nabij begin volgend jaar zomer.”

Ook zegt Jaimie lachend dat Koen wellicht wel the best men wordt.

Lío's kledingkast

Ook vertelt Jaimie over de kledingkast van haar zoontje. Zo ziet Lío er altijd picobello uit en heeft hij zeker een paar designeritems in zijn kledingkast hangen. Dat betekent echter niet dat hij alleen maar luxe merken draagt. “Hij loopt niet alleen in merkkleding. Hij heeft ook gewoon kleding van ZARA en ook HEMA heeft fijne kinderkleding. Hij loopt niet in rompertjes van Chanel, dat niet.”

Bekijk de nieuwste aflevering van Koen’s Cocktails met Jaimie.

Misschien ook voor jou:
Jaimie Vaes openhartig over cosmetische ingrepen
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BrunoPress
  • YouTube