Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes openhartig over cosmetische ingrepen

Jamie maakt van cosmetische ingrepen absoluut geen taboe.

Jamie Vaes

Jaimie Vaes, de aanstaande wife van rapper Lil Kleine, is in de podcast van Gwen van Poorten openhartig over haar cosmetische ingrepen. De styliste vindt het jammer dat er een taboe op dit onderwerp ligt en deelt haar frustratie met Gwen.

Before and after

In de podcast 'Met z'n allen' kaart Gwen een aantal opvallende zoekresultaten in Google aan. Zoek je op Jamie's naam, dan verschijnt er op Google al gauw 'before and after' achter haar naam. Dit is voor de styliste geen nieuws.

"Mensen zijn daar schijnbaar heel geïnteresseerd in", laat ze weten. Jaimie maakt er geen geheim van dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen, maar vindt het jammer dat er zo'n negatieve lading op dit onderwerp ligt.

Geen geheim

De styliste wil graag openhartig vertellen over haar ingrepen, maar aangezien deze informatie vaak negatief wordt opgepakt, vindt ze het minder leuk om erover te praten.

"Het zou raar zijn als ik er een geheim van zou maken. Het maakt het minder leuk om over te praten, omdat het soms negatief wordt verdraaid. Maar als je aan mij vraagt: heb je wat aan jezelf gedaan? Dan zou ik daar altijd eerlijk over zijn. Maar mensen vinden het toch een taboe."

De styliste laat al gauw weten dat ze de negativiteit graag ontloopt en haar comments op social media niet meer leest. "Het geeft veel meer rust voor mezelf."

Misschien ook voor jou:
Jaimie Vaes: 'Alsof ik niet weet waar mijn baby zit'
Showbizz
  • #METZNALLEN De Podcast
  • BrunoPress