doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó ziet Daphne Bridgerton uit Bridgerton er in het echt uit

Wauw: zó ziet Anthony Bridgerton er in het echt uit

Hij ziet er in real life heel anders uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Anthony Bridgerton

Jonathan Bailey is een van de acteurs die van Bridgerton een succes wist te maken. De acteur kruipt voor de Netflixserie in de huid van de knappe Anthony Bridgerton. Enne, ook in real life ziet de talentvolle acteur er goed uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels haalden hun hart op met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Zo is Anthony Bridgerton de oudste Bridgerton-telg die voor zijn zus Daphne een geschikte huwelijkskandidaat probeert te vinden. Anthony wordt gespeeld door niemand minder dan de talentvolle Jonathan Bailey.

Acteercarrière 

Hoewel wij nog niet eerder van Jonathan hadden gehoord – shame on us – heeft hij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo speelde hij al in veel series waaronder Broadchurch en Crashing.

Ook speelde de acteur in diverse musicals. Waaronder Company, The Last Five Years, American Psycho the Musical en Les Misérables. Niet zo gek dat Anthony dan ook beschikt over een gouden keeltje.

Benieuwd naar de zangskills van de acteur en hoe hij er in het echt uitziet? Bekijk het hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');