Zien: Khloé Kardashian laat weinig aan de verbeelding over met pikante foto

Oeh la la...

Lees ook

Khloé Kardashian trakteert haar Instagramvolgers regelmatig op een sexy kiekje op Instagram. Dit keer plaatste de realityster echter een foto op social media die echt maar weinig aan de verbeelding overlaat…

Pikante foto

Khloé plaatste vandaag namelijk een foto op Instagram waarop ze alleen een jeans aanheeft met prachtige killer heels. Het lijkt erop dat ze geen zin had om een top aan te trekken. Bij deze look heeft Khloé dan wel weer matchende nagels en oogschaduw. Enne, wij moeten toegeven: de realityster ziet er fantastisch uit.

Niet zo gek dat Khloé dan ook overladen wordt met complimenten van haar followers.Beautiful”, “Je bent zo mooi”, en “Je ziet er fantastisch uit, Koko”, klinkt het dan ook in de reacties.

Twitter-break

Khloé heeft even een kleine Twitter-break ingelast. In de reacties op Instagram vraagt iemand dan ook wanneer Khloé de (Twitter)draad weer oppakt. “Ik keer binnenkort weer terug”, reageert de realityster.

“Ik heb even een kleine social media break genomen. Ik kijk af en toe even op social media, maar ik geniet van de vakantie met mijn TuTu (dochter True, red). Ik kom snel weer terug, dat beloof ik”, stelt Khloé gerust.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook