Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh oh: Khloé Kardashian spot ‘respectloze’ fout in oude kerstkaart

Oeps...

Khloé Kardashian

Iedereen die keeps up with the Kardashians weet vast maar al te goed dat de familie verknocht is aan kerst. Enne, daar hoort dan uiteraard elk jaar een fantastische kerstkaart van de Kardashians bij. Toch kwam Khloé erachter dat één van die kaarten toch niet zo fantastisch was…

Foutje, bedankt

Het Instagramaccount @90sanxiety dook in de oude (kerst)doos en kwam een kerstkaart tegen waarop Robert, Kourtney, Kim, Khloé en vader Robert afgebeeld zijn. Met de foto an sich is niks mis, alleen Khloé’s naam is helemaal verkeerd geschreven.

Zo pronkt op de kaart de tekst: ‘Kholé’, iets wat de realityster nu pas doorheeft. “Wacht! @90sanxiety wijst met er net op deze typo in mijn naam! So rude! Wat respectloos”, grapt de influencer op Instagram. Bekijk de Story van Khloé *HIER*.

Christmas Party

De Kardashian-Jenner clan staat ook bekend om hun fabulous Christmas party’s. Helaas kan het feest dit jaar niet doorgaan.

Khloé legde onlangs op Twitter uit dat de familie hun jaarlijkse kerstfeestje heeft gecanceld. “Het aantal coronabesmettingen in Californië loopt uit de hand. We hebben dan ook besloten dat we dit jaar geen Christmas Eve Party houden. Het is de eerste keer sinds 1978 dat we geen feest vieren.”

“Gezondheid gaat boven alles. Het is een must om deze pandemie serieus te nemen.”

Misschien ook voor jou:
Volgers Scott Disick in de war: ‘Welke Kardashian-zus is dit?’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram