doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what?! Krijgen Scott Disick en Kourtney Kardashian een vierde kindje?

Scott Disick deelt bijzonder bericht over Kourtney Kardashian op Instagram: ’I love you’

The Lord zet zijn ex in het zonnetje op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kourtney en Scott

Scott Disick en Kourtney Kardashian gingen na een jarenlange knipperlichtrelatie in 2015 dan écht uit elkaar. Dat betekent echter niet dat hun liefde voor elkaar helemaal voorbij is. Zo deelde The Lord gisteren een lief bericht over zijn ex op social media.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Happy family

Kourtney en Scott kregen samen drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (5). Scott is dol op zijn fantastische kinderen en bedankt zijn baby momma dan ook op Instagram.

“Bedankt Kourtney dat je de beste baby maker in town bent”, begint de realityster zijn bericht op Instagram. “Ik kan me geen betere persoon op de wereld wensen met wie ik deze fantastische kinderen heb. Ik hou meer van jou en onze familie dan van wat dan ook ter wereld.” Goals!

Relatie

Kourtney en Scott waren maar liefst negen jaar samen. Scott had daarna een paar jaar een relatie met Sofia Richie, maar deze romance liep onlangs op de klippen. Rumour has it dat The Lord nu datet met het 19-jarige model Amelia Hamlin.

Kourtney had na de breuk met Scott een knipperlichtrelatie met de Younes Bendjima, maar deze relatie eindigde in 2018 in een break-up.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');