Kardashians houden zich wéér niet aan de coronaregels

Oh oh…

The show must go on, moet de Kardashian-Jenner clan hebben gedacht. De familie vertrok onlangs namelijk naar Lake Tahoe om daar te filmen, en hiermee lijkt de familie zich opnieuw niet aan de lockdown-regels te houden…

Reizen

Jawel, de Kardashians did it again; de familie hield zich opnieuw niet aan de coronaregels. Kim Kardashian maakte onlangs al de tongen los, omdat ze haar veertigste verjaardag groots op een privé-eiland vierde, en ook Kendall Jenner werd niet ontzien toen ze haar 25ste verjaardag tijdens een Halloweenthema-feestje vierde.

Dit keer zou de familie zich niet aan de nieuwe lockdown-regels houden. Los Angeles – waar de familie woont – roept inwoners namelijk opnieuw op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Inwoners krijgen dan ook het advies om niet te reizen, behalve als dat noodzakelijk is, maar daar lijken de Kardashians lak aan te hebben. Zo vertrok de familie onlangs van LA naar Lake Tahoe.

Kendall plaatste al vol trots een video op Instagram waarin te zien is dat ze met Kourtney aan het schaatsen is, en Kylie deelde dan weer een schattig kiekje met haar dochtertje op social media.

Kritiek

Volgens E! News zou de Kardashian-Jenner clan drie nachten in het gebied van Lake Tahoe verblijven om daar te filmen voor de show. “Ze hadden een paar van de kinderen bij zich en gingen samen marshmallows roosteren boven het vuur”, deelde een bron met E! News.

Hoewel de Kardashians dus eigenlijk voor werk in het vakantiegebied zijn, luidt de kritiek van verschillende Amerikaanse media dat de familie dit tripje prima over had kunnen slaan…

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws