Hilarisch: Chrissy Teigen laat neuspiercing zetten maar het gaat helemaal fout

Het model kan er gelukkig wel om lachen.

Lees ook

Chrissy Teigen geniet momenteel van een vakantie met haar familie op St. Barts. Op dit zonovergoten eiland besloot Chrissy een neuspiercing te laten zetten, maar helaas ging dat niet helemaal goed…

Hilarisch

“Dus ik heb vandaag mijn neus laten piercen, maar de piercing viel er meteen uit. Vanaf het moment dat ze (de piercer red.) weg was, begon mijn neus al te genezen omdat ze het verkeerd heeft gedaan lmao”, schrijft Chrissy op Twitter.

“Hoe kun je zoiets fout doen? Het is een gat, in je neus”, gaat het model verder. “Het is bijna onmogelijk om dit fout te doen”, grapt de entertainer. Chrissy vervolgt dat ze opnieuw een neuspiercing wil laten zetten als ze weer thuis is.

Vakantie

Chrissy en haar familie hebben een zware periode achter de rug. Zo verloren zij en haar man John Legend hun derde kindje Jack in oktober. Het stel kan dan ook wel een relaxvakantie met hun twee kinderen gebruiken.

De familie geniet momenteel met volle teugen van hun zonvakantie. Chrissy deelt dan ook regelmatig foto’s van haar vakantie met haar hubby en kinderen op Instagram. Zo geniet de familie onder meer van lekker eten en hadden ze onlangs de tijd van hun leven op een luxe jacht.

Beeld: BrunoPress, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook