Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! 'Nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak'

Om het jaar toch nog met goed nieuws af te sluiten!

SATC

Een Hollywoodgerucht waar we blij van worden: Sex and the City zou werken aan een comeback mét in de hoofdrol een groot deel van de originele cast. Komen we dan toch te weten hoe het nu met Carrie Bradshaw gaat? Fingers crossed!

Nieuwe afleveringen

Een ‘goedgeplaatste ingewijde’ heeft aan Page Six verteld dat er nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak zijn. De serie zou binnenkort een revival beleven op de streamingdienst HBO Max. Bijna alle hoofdrolspeelsters keren weer terug op het scherm, behalve Kim Cattrall (‘Samantha’), die al jarenlang probeert om collega Sarah Jessica Parker te vermijden.

SJP herself kondigde eerder dit jaar al aan dat ze wel interesse had om ‘een paar afleveringen Sex and the City’ te maken. “Geen reboot, maar een revisit”, noemde ze het toen. Oftewel: even een kijkje nemen hoe het nu gaat met de New Yorkse vriendinnen en hun love life. Want toegegeven, we zijn allemaal benieuwd hoe het Carrie vergaat in het social media-tijdperk.

16 jaar later

Zo denkt Sarah Jessica er ook over: “Ik ben benieuwd hoe het nu met ze gaat. Ik ben vooral nieuwsgierig omdat de wereld veel veranderd is, zelfs sinds de laatste film, wat betreft technologie, social media, de #MeToo-beweging… Ik denk dat Carrie Bradshaw maar al te graag haar gevoelens en gedachten daarover zou delen.”

Meer details over de ‘revisit’ – 16 jaar na het einde van SATC – zijn nog niet bekend, maar we hopen snel op een bevestiging (oké, en dan het liefst ook meteen met een trailer en een datum…). To be continued!

Misschien ook voor jou:
Zien: de eerste beelden van Pretty Little Liars-reboot
Lifestyle
  • Page Six
  • SATC