Zó ziet Lucas uit Pretty Little Liars er nu uit

Zien: de eerste beelden van Pretty Little Liars-reboot

En via deze streamingdienst kun je de nieuwe serie binnenkort bingen.
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars-fans, opgelet! Dat er een reboot van de populaire serie zou komen, is al een tijdje bekend. Inmiddels is het duidelijk via welke streamingdienst de gloednieuwe serie wordt uitgezonden én zijn de eerste beelden gedropt. Yaaasss!

Pretty Little Liars: Original Sin

Streamingsplatform HBO Max heeft het eerste seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin besteld. De maker van Riverdale, Roiberto Aguirre-Sacasa, heeft het project in handen. En geef toe: dan moet het een killer van een serie worden, toch?

Horror

Had jij het al moeilijk bij de bloedstollende scènes uit het origineel? Dan ga je het bij de nieuwe serie sowieso lastig krijgen. De televisiemaker maakt namelijk in een persbericht bekend dat de nieuwe serie meer naar horror neigt dan het origineel. Spannend!

"Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z'n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes – een hele nieuwe set Little Liars – gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan", vertelt HBO Max over de nieuwe serie.

Castleden

Helaas keren Shay Mitchell, Ashley Benson, Sasha Pieterse en de rest van de castleden niet terug, maar verschijnt er een compleet nieuwe set aan personages.

In de teaser van de nieuwe serie is niet duidelijk welke acteurs we in de serie terug gaan zien, maar spannend is het in ieder geval wel. We can't wait!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903659c0830', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });