Wil je zien: déze nieuwe serie is de opvolger van Sex and the City

Niemand minder dan Anna Kendrick speelt in deze serie.

Voor wie Carrie Bradshaw en haar avonturen in New York nog steeds mist, hebben we goed nieuws. De serie Love Life wordt namelijk gezien als dé opvolger van Sex and the City. Enne, dat is nog niet alles. Deze serie staat namelijk sinds kort op Videoland. Dat wordt bingen!

Love Life 

In Love Life neemt niemand minder dan Anna Kendrick de rol van Darby op zich, een vrouw die – hoe kan het ook anders – op zoek is naar de liefde. In deze romantische dramaserie loopt het leven van Darby niet precies zoals ze had gewild…

Love Life wordt nu al vergeleken met Sex and the City. Niet zo gek, aangezien het verhaal zich afspeelt in het prachtige Manhattan. Verwacht in deze serie alleen geen Manolo Blahniks en Cosmopolitans, maar Crocs en biertjes. Wel zijn de nodige goede gesprekken met vriendinnen, tenenkrommende momenten en hilarische taferelen in Love Life aanwezig.

Bridesmaids

Niemand minder dan Paul Feig, die ook de regisseur was van Bridesmaids, produceerde Love Life. Dat belooft veel goeds!

Een tweede seizoen van Love Life is inmiddels bevestigd. Alleen keert Anna dan niet terug in de serie. Het vervolg zal zich namelijk focussen op een geheel nieuw liefdesverhaal in New York City.

De tien afleveringen tellende serie staat nu op Videoland. Kijken, dus!

Beeld: Love Life | Video: YouTube

Laatste nieuws