doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Emily in Paris-Gabriel over SATC-acteur: 'raakte geïnspireerd door hem'

Lucas Bravo kroop niet zomaar in de rol van Gabriel.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gabriel

Denk je aan Emily in Paris? Dan denk je waarschijnlijk meteen aan high fashion, romantiek én – uiteraard – aan chef-kok Gabriel. Lucas Bravo neemt de rol van Gabriel voor zijn rekening en we kunnen ons de serie zonder hem dan ook niet voorstellen. Echter kroop Lucas niet zomaar in de huid van Gabriel, want de hunk verklapt dat hij zich liet inspireren door een acteur uit Sex and the City.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

SATC-vibes

Emily in Paris werd al meteen vergeleken met de populaire serie Sex and the City. Met dezelfde regisseur (Darren Star) aan het roer was dat natuurlijk ook logisch.

Mode, liefde én een grote stad zorgden er uiteraard voor dat de serie een SATC-tintje had, maar dat kwam stiekem ook een beetje door Gabriel.

Inspiratie

Lucas Bravo onthult in een interview met E! News namelijk dat hij zich voor zijn rol als Gabriel liet inspireren door niemand minder dan Sex and the City-Aidan, gespeeld door John Corbett. "Ik was ook fan van de show toen ik opgroeide en ik was gek op Aidan. Omdat Gabriel ook creatief en nuchter is, raakte ik tot op zekere hoogte geïnspireerd door hem", aldus de acteur. Aha!

Eerder deze week werd het tweede seizoen van de populaire serie officieel aangekondigd. Ondanks de kritiek genoten de meeste kijkers volop van de serie. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de serie te zien zal zijn. Bovendien zal het filmen van de serie wellicht wat vertraging oplopen door het coronavirus. Mon Dieu.

Aidan en Carrie in SATC