Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dít zijn de eerste beelden van de Gossip Girl-reboot

We can't wait!

Gossip Girl

Yessss, de reboot van Gossip Girl laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Eerder werd al bekend gemaakt dat de opnames in volle gang waren. En guess what? De eerste beelden zijn zojuist op Instagram gedeeld.

Gossip Girl-reboot

De opnames van de Gossip Girl-reboot zouden eigenlijk al eerder van start gaan. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. Op maandag 2 november begon de cast en crew dan eindelijk met het draaien van de scènes.

Op de Instagram-pagina van Gossip Girl zien we de jonge 'Upper East Siders' in het heerlijke New York. En uiteraard is de cast gehuld in heuse Gossip Girl-outfits. Denk hierbij aan oversized jumpers, over the knee sokken en sexy schooluniformen. Love it.

Cast

"Class is in session at Constance Billard. Remember: no phones allowed…except for mine. XOXO, Gossip Girl", klinkt het in de beschrijving van de Instagram-post. Op de video zien we flink wat castleden, maar actrice Savannah Smith steelt in deze korte scène overduidelijk de show.

Acteurs Eli Brown en Whitney Peak werden eerder al op de kiek gezet toen ze aan het filmen waren voor de reboot. Het leek er bij deze foto op dat de acteurs een dinner date aan het opnemen waren. Verder is er nog weinig bekend over de karakters van de serie. Naar verluidt maken Eli en Whitney deel uit van het trio waar de Gossip Girl-reboot om draait. To be continued…

Misschien ook voor jou:
10 dingen die je sowieso nog niet wist over Gossip Girl 
Lifestyle
  • Gossip Girl