Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marvin licht tipje van de sluier op over eerste single

We kunnen niet wachten om het eindresultaat te horen!

Marvin licht tipje van de sluier op over eerste single

De grote droom van Marvin Pool komt binnenkort uit. Jarenlang fantaseerde hij erover om een eigen single uit te brengen en binnenkort is het zover. In gesprek met Grazia onthult Marvin alvast een paar details over zijn allereerste lied.

Single opnemen

Marvin komt steeds dichterbij de release van zijn eigen single. Zo stond hij vrijdag in de studio om zijn eerste lied op te nemen. "Al jaren loop ik met het idee om mijn eigen single op te nemen en afgelopen vrijdag was het zover!", deelde hij op Instagram.

"Ik geniet van elk moment en van het proces, en ben nu al ontzettend trots op het nummer!" Marvin deelt dat zijn single Nummer Een heet. Wanneer het nummer uitkomt, is nog niet bekend.

Details

Ondanks dat Marvin nog even geheimhoudt wanneer zijn single uitkomt, deelde hij onlangs al wel een paar details over zijn lied. Zo sprak Grazia de zanger op de première van Máxima – vlak voordat hij de studio indook. "Het is een Nederlands nummer. Het gaat over de liefde, what else? Ik ben een hopeloze romanticus, dus dat moet wel", lacht Marvin. "Het is toch wel heel bijzonder; er is een liedje voor mij geschreven. Het past heel goed bij me – bij ons ook wel", wijst Marvin naar hubby Ferdi.

"Het is iets waar ik al heel lang aan denk. Van moet ik dat nou doen of niet? Maar ik ga het gewoon doen."

Trotse Ferdi

Ferdi heeft het lied ook al mogen horen en is enorm trots op zijn echtgenoot. "Het is zo leuk. Omdat het voor hem geschreven is, hoor je dingen waarvan je denkt: dat slaat toch wel op ons. Het is heel speciaal. Ik heb Marvin al heel lang aangemoedigd om zoiets te doen, dus ik ben heel trots dat hij deze stap heeft gezet. Gewoon lekker je dromen nagaan." Zo is het maar net!

Showbizz
  • NL Beeld