Prince Charming is dé nieuwe datingshow op Videoland

Na het succes van De Bachelorette introduceert Videoland een gloednieuw datingprogramma.

Nog geen half jaar geleden genoten we nog van Gaby Blaaser in De Bachelorette. Gelukkig lijkt het smullen van datingshows nog lang niet voorbij. RTL introduceert namelijk een Nederlandse spin-off van het programma Prince Charming.

Marvin

In Prince Charming gaat de Nederlandse Marvin opzoek naar zijn droomman. De 29-jarige vloog voor het liefdesavontuur naar het romantische Sicilië. Op deze zonovergoten locatie proberen tien single mannen het hart van Marvin te veroveren.

Net als in De Bachelorette wil Marvin door oneindig veel groeps- en solodates erachter komen wie het beste bij hem past. Enne, je raadt het al. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er een vonk overslaat tussen de single mannen.

Ceremonie

Iedere aflevering moet Marvin zijn keuze maken. Welke man stuurt hij naar huis en welke mannen mogen blijven? Deze beslissing vindt – net als in De Bachelorette – tijdens een heuse ceremonie plaats. Ditmaal alleen niet met rode of witte rozen. Marvin stuurt degene met wie hij het minste een klik heeft tijdens de zogenoemde stropdassenceremonie naar huis.

Prince Charming is vanaf woensdag 16 december op Videoland te bekijken. De spin-off start met een dubbele aflevering en is vervolgens wekelijks te zien op Videoland. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: RTL

Laatste nieuws