Beluister hier de tracks van Temptations Gregory

Gregory aka Yuprinsroyal timmerde destijds lekker aan de weg als rapper.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Gregory

Temptation Island: Love or Leave ging vorige week van start en we maakten onder andere kennis met deelnemer Gregory, die actief is in de muziekwereld. En nieuwsgierig als wij zijn, waren we benieuwd hoe de Rotterdammer het ervan afbrengt als rapper.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gregory 

Samen met zijn vriendin Karina gaat de 29-jarige Gregory op zoek naar antwoorden in Temptation Island: Love or Leave. Hij en zijn Karina zijn al zeven jaar samen, maar of het ook meant to be is? Dat moet hun deelname nog maar uitwijzen.

Inmiddels kennen reality tv-lovers de 29-jarige Rotterdammer al niet meer anders dan als Gregory, maar de vriend van Karina staat in de muziekwereld beter bekend onder de artiestennaam Yuprinsroyal of simpelweg als Greg Deira.

Rapper

Gregory studeerde Audio Visual Production aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, dus het is geen verrassing dat muziek maken zijn passie is (al is zijn laatste YouTube-upload al wel een tijdje geleden). Maar slecht in muziek maken is-ie zeker niet. Zo heeft hij naar verluidt een contract bij de Movement Company én hij sleept weleens dealtjes in de wacht met Sony. Not bad!

Nu rest ons natuurlijk nog maar een ding. Zélf beoordelen wat we van de muziek van de rapper vinden. Hieronder vind je enkele van zijn nummers. You’re welcome.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');