Zien: zó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk

Stunning: Monique Westenberg deelt eerste beelden trouwjurk

De wedding planning is al in volle gang!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monique Westenberg

Sinds André Hazes voor haar op één knie is gegaan, heeft Monique Westenberg niet stilgezeten. De bride to be is al druk bezig met het uitkiezen van haar bruidsjurk en licht op Instagram alvast een tipje van de sluier op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Dream dress

Let the wedding bells ring! Op 12-12 deed André zijn huwelijksaanzoek aan Monique en sindsdien zijn de lovebirds in de zevende hemel. En het lijkt erop dat Monique niet kan wachten om haar lief het jawoord te geven, want de voorbereidingen van de bruiloft zijn in volle gang. De aanstaande bruid laat er geen gras over groeien en heeft al een ontwerp laten maken voor haar dream dress.

Eerste ontwerp

In haar Instagram Stories deelt de blondine de eerste schets van haar wedding dress. De tekening is gemaakt door bruidswinkel Alberto Axu Couture en fashion illustrator Kim en geeft al een goed beeld van de jurk waarin Monique naar het altaar zal lopen. “Een klassieke, satijnen prinsessentrouwjurk die volledig met de hand gemaakt is, met Franse kantbewerkingen, kleine 3D-bloemetjes en steentjes. Uiteraard met een lange sleep en een prachtige open rug!” zo omschrijft de trouwboetiek het romantische design.

Of Monique dé jurk nu al heeft gevonden? Dat geeft ze niet prijs, maar als het aan vele anderen ligt maakt deze eerste schets een goede kans. Het regent hearteyes-emojis en positieve reacties onder de tekening: “Ik zou het wel weten!”, “Zou haar heel mooi staan!” en “Zou je super staan Monique!”

Wedding plannen

Monique is niet de enige die al helemaal in de wedding planning-stemming zit, haar verloofde kan er ook wat van. In de 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelt de volkszanger dat hij en Monique op één lijn liggen wat betreft de trouwplannen. “We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. En als ik dan wat zie, dan zeg ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, lacht de zanger,

Al die Pinterest-borden worden waarschijnlijk snel werkelijkheid voor het happy couple, want lang willen ze niet wachten op hun grote dag. André is er in ieder geval duidelijk over: “Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');