Zien: zó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk

Oeps: om déze reden miste Monique bijna het aanzoek van André

Aha…
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
André en Monique

André Hazes kan erover meepraten dat er bij een huwelijksaanzoek veel komt kijken. De zanger vroeg zijn Monique afgelopen weekend dan eindelijk ten huwelijk. En hoewel de beelden er perfect en romantisch uitzagen blijkt nu dat de aanloop naar het aanzoek allesbehalve soepel verliep.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Aanpassingen

Jaap Hilhorst was de cameraman die de eer had om hét aanzoek vast te leggen. In de Shownieuws Podcast vertelt Jaap dat Monique bijna roet in het eten had gegooid.

“Ze maakte het ons wel lastig”, begint de cameraman. “Telkens als we een plan hadden gemaakt, veranderde Monique dat. Ze maakte kleine aanpassingen, waardoor wij ook weer moesten aanpassen.”

Leugen na leugen

Monique was in de waan dat ze naar een coronaproof benefietgala zou gaan. Om deze leugen kracht bij te zetten, had de kinderboekenschrijfster zelfs een nepprogrammaboekje gekregen. “We hadden een draaiboek gemaakt en dat vond ze gek. Als je daarin bladert, zie je dat André gaat optreden.”

De inmiddels verloofde van André vroeg dan ook hoeveel liedjes haar lief zou zingen. Volgens de cameraman kwam hij daardoor in een soort leugenachtig spel terecht. “Dat is natuurlijk een beetje vervelend.”

Oeps...

Dat was nog niet alles, want Monique had het mooie aanzoek van André bijna gemist. “Monique had zich namelijk verslapen op die dag. Ze had een klein dutje gedaan van tevoren.” Gelukkig kon Monique snel omschakelen, waardoor ze toch nog op tijd was voor het grote moment.

Nog even genieten van hét aanzoek? Bekijk ‘m hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');