Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó vroeg André Hazes zijn Monique ten huwelijk

Monique deelt een prachtige video van het aanzoek op Instagram.

André en Monique

André Hazes en Monique Westenberg zullen de dag 12-12-2020 nooit meer vergeten. Op deze dag ging André op één knie voor de liefde van zijn leven en de moeder van zijn zoontje. Op Instagram deelt Monique de beelden van het emotionele en prachtige aanzoek. “Mooier kon het niet”, vertelt ze.

Grote verrassing

Nietsvermoedend loopt Monique een grote hal binnen. Ze dacht dat ze naar een benefietgala zou gaan, dus ze was helemaal mooi opgedost. Ze was dan ook in shock toen ze André daar in een smoking zag staan, tussen de bloemen en de sprankelende lichtjes van de kaarsen. Haar lievelingsnummer, The Time of my Life, wordt op de piano gespeeld terwijl ze naar haar vriend toeloopt.

“Lieve schat. Ik kan het kort houden, maar ik wil liever benadrukken hoeveel ik van je hou”, begint André zijn verhaal. “We hebben zoveel met elkaar meegemaakt. Meer dan sommige mensen in hun hele leven. Veel hoogtepunten, maar ook veel dieptepunten”, geeft de zanger zijn gebreken toe. “Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, maar dat leidde ertoe dat ik volledig de controle verloor over mijn leven, en ook van jou en Dré.”

Eindelijk een aanzoek

“Ik heb je behandeld als een lul en een egoïst, maar echte liefde overwint alles en dat blijkt”, gaat de Hazes-telg verder. “Ik vind dat je dit al héél veel jaren eerder had verdiend, maar ik ben eigenlijk blij dat dit nu pas gebeurt. Want ik kan je nu met heel mijn hart een vraag stellen, wat ik al veel eerder had moeten doen”, zegt André terwijl hij op één knie zakt. “Wil je met mij trouwen?” Hierop kan Monique maar één ding zeggen: “Ja, heel graag.”

Op Instagram deelt Monique de beelden van het prachtige aanzoek. “Iedere vrouw fantaseert er weleens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn”, schrijft zij bij de video. “Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu.” Ook de blondine staat stil bij de vele dieptepunten die zij en André hebben gekend. “Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden, en die stond daar gisteravond. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles! Mooier kon niet.”

Showbizz
  • BrunoPress, Instagram