Heftig: 'Onze relatie bleek een grote leugen'

Deze Love Island-deelnemer is vanavond te zien in Steenrijk Straatarm

De Islander ruilt voor een week met een 'straatarm' gezin.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lotte van Leeuwen

Love Islands Lotte van Leeuwen maakte vandaag bijzonder nieuws bekend via Instagram. De Islander gaat namelijk meedoen aan het populaire tv-programma Steenrijk, Straatarm. Een programma waarin twee gezinnen met verschillende inkomens een week van huis én budget ruilen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Steenrijk, Straatarm

"Yaaay, wij zijn vanavond te zien in het programma Steenrijk, Straatarm!!!", begint Lotte haar bericht op Instagram. De voormalig tennisster deelt een foto samen met haar moeder en laat weten dat het tweetal samen heeft meegedaan aan het programma. "Oh wat een onvergetelijke ervaring was het om dit samen met mijn allerliefste mama te mogen doen. Samen al veel meegemaakt, maar dit was toch echt weer van hele andere koek."

Lotte is werkzaam als model en influencer en woont in het Gooi. Ze gaat samen met haar moeder Raghnild een week lang van huis, leven en budget ruilen met Petra van den Boezem en haar vier kinderen uit Noord-Brabant.

Realisatiemoment

Lotte laat vervolgens weten dat haar deelname aan dit populaire programma haar veel heeft gebracht. Zo staat ze nu nóg meer stil bij haar eigen leven en alle dierbare mensen om haar heen.

"Ondanks het feit dat ik al wist dat ik ontzettend bof met mijn lieve familie en alle dierbaren in mijn leven, heeft dit programma mij weer even goed doen stilstaan bij het feit dat deze liefde toch echt het allerbelangrijkste is en blijft in mijn leven."

Het programma Steenrijk, Straatarm is vanavond op SBS 6 om 21.00 uur te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');