Temptation Island-Sonny reageert op kritiek

De realityster kreeg de afgelopen dagen behoorlijk wat kritiek over zich heen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny en Jaydi

Hoewel Temptation Island: Love or Leave pas net begonnen is, heeft één kandidaat zich nu al de woede van vele kijkers op zijn hals gehaald. Na slechts drie afleveringen heeft Sonny al behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen. Hij reageert nu zelf op al het commentaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitspraken

Kijkers van Temptation Island konden sommige uitspraken van Sonny niet bepaald waarderen. Zo zou hij volgens hen zijn vriendin Jaydi nogal voor schut zetten.

Maar dat is volgens Sonny niet helemaal hoe de vork in de steel zit, zo laat hij weten in een statement in zijn Instagram Stories. "Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, begint hij zijn bericht.

Kritiek

"Wij worden 14 dagen lang 24/7 gefilmd met elke avond een borrel op om sensatie te creëren. Op een normale dag zeg je +- 16.000 woorden. Met opnames zeker het dubbele. Heet je Sonny, kom je op de 40.000, aangezien ik vaak een grapje probeer te maken hahaha, mijn mond is groter dan mijn hart", legt hij uit.

"Wanneer wij iets zeggen dat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord", gaat hij verder. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd."

"Ik wil iedereen bedanken die over het programma praat. Volgens mij is het een enorm succes", aldus Sonny. Hmmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');