Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Temptations Jaydi onherkenbaar met korte coupe

We herkennen Jaydi bijna niet.

Jaydi

We herkennen haar tegenwoordig aan haar halflange bruine lokken, maar vroeger zag Temptation Island-deelneemster Jaydi er totaal anders uit. De brunette ging namelijk door het leven met een hele korte coupe.

Korte coupe

Of we Jaydi op dit moment de vriendin van Sonny of de ex-vriendin van Sonny moeten noemen? We don't know. De eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave beloofden voor de relatie tussen Jaydi en Sonny niet veel goeds. Jaydi lijkt vooral te genieten van de aandacht van single Ricky.

Knap is Jaydi altijd al geweest, maar haar kapsel heeft wel flink wat verschillende vormen aangenomen. Zo ging ze vroeger door het leven met een héél kort kapsel. Je bekijkt de korte coupe *HIER*.

Verschillende haarkleuren

Maar dat is niet alles. Op de Instagram-feed van Jaydi is te zien dat ze een tijdje geleden als blondine door het leven ging. Een haarkleur die haar zeker niet misstaat. Ook deelde ze een week geleden een foto van wéér een andere coupe. Namelijk met donkerbruine lokken. En we moeten toegeven: elk kapsel staat haar even prachtig.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo ziet Temptation Islands Jaydi er met lichtblond haar uit
Showbizz
  • Love Reality
  • RTL