doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Aha: Temptation Islands Carré speelde eerder in deze series

Temptations Daisy over twist derde aflevering: 'De mannen hadden gewoon stront in hun ogen’

De single begreep deze keuze van de mannen niet.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Daisy en Carré

In Temptation Island: Love or Leave gaat om het vinden van díe klik op liefdesgebied. De singles met wie de vrijgezellen de minste klik voelden, werden gisteren dan ook – tot grote verbazing van de deelnemers – naar huis gestuurd. Zo moest onder andere Carré haar koffers pakken, tot groot verdriet van single Daisy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Twist

In de vernieuwde versie van Temptation Island zoeken de deelnemende stellen uit of ze met de ware samen zijn. De deelnemers zijn eigenlijk weer vrijgezel en kijken of ze met een andere single een betere klik hebben.

In de nieuwste aflevering van Temptaion Island: Love or Leave maakten twee nieuwe singles hun opwachting in de villa’s. Zo maakten de dames kennis met single Matthijs en danste single Kayli naar de heren toe.

Helaas moesten er ook twee singles naar huis. “Degene met wie jullie de minste connectie hebben, moet de villa verlaten”, vertelden presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze aan zowel de dames als de heren. Bowy en Carré kregen helaas te horen dat ze hun koffers moesten pakken.

Verdriet

De emoties lopen bij de single dames hoog op als ze afscheid moeten nemen van Carré. Ook bij single Daisy ging het vroegtijdige vertrek van de (stem)actrice niet in de koude kleren zitten. Zo blikt Daisy in haar Instagram Stories terug op de derde avond van Temptation Island. “Ik heb de derde avond letterlijk niks anders gedaan dan huilen. Godzijdank zonden ze het niet uit, want het was echt een ugly cry.”

Ze vervolgt dat ze in een korte tijd een hechte vriendschap met Carré heeft opgebouwd. “Lieve, lieve, lieve Carré moest naar huis. We zaten natuurlijk al langer samen met elkaar in Italië, voordat de mannen kwamen en de opnames begonnen. In die korte tijd was Carré echt als een zus voor mij.”

“Mijn hart was echt gebroken toen ze moest gaan”, gaat Daisy verder. De single gunt Carré dan ook het beste. “Jij verdient echt de wereld en de mannen hadden gewoon stront in hun ogen. No offence, but offence.

De (stem)actrice vond dan niet de liefde tijdens haar korte deelname aan Temptation Island, maar heeft er wel een nieuwe bff bij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');