Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Surprise! Twee nieuwe singles in Temptation Island

Twee nieuwe singles maakten hun entree in de villa.

Singles

In de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave stuitten de kandidaten én de kijkers thuis op een verrassing. Twee nieuwe singles maakten hun entree, maar daardoor moesten de kandidaten ook twee singles naar huis sturen...

Verrassing

In het huidige seizoen van Temptation Island draait het volledig om het vinden van een oprechte liefdesconnectie. En hoewel het Temptation-avontuur pas net is begonnen voor de kandidaten, moet er nu al een single naar huis gestuurd worden.

De single met wie de kandidaten de minste connectie hadden moest helaas de villa verlaten. Helaas voor Carre kozen de mannen ervoor om haar naar huis te sturen. Bowy werd door de vrouwen weggestuurd.

Vervanging

De 28-jarige Matthijs neemt de plek van Bowy in, terwijl de 29-jarige Kayli voor Carre aansluit bij de mannenvilla.

Kayli wist met haar verleidelijke entree meteen al indruk te maken op de mannen in de villa, maar de single dames waren niet zo te spreken over Kayli. "Ik voelde in het begin wel dat iedereen zoiets had van: ons maatje moet naar huis en nu komt er een nieuw iemand."

Matthijs, die in het dagelijks leven model en personal trainer is, hoopt op Temptation Island een vaste relatie te vinden. "Ik ben nu op een leeftijd dat ik wel op zoek ben naar iets in mijn leven, een nieuw avontuur." Aha, spannend!

Matthijs
Kayli
Showbizz
  • RTL Nieuws, Love & Reality
  • Temptation Island