Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie en Kendall Jenner doen een boekje open over hun liefdesleven

De Jenner-telgen steken de draak met zichzelf in een geweldige TikTok-video.

Kendall en Kylie Jenner

Kylie en Kendall Jenner houden wel van een lolletje op zijn tijd. Dat bewijzen ze maar weer eens in hun nieuwste TikTok-video. Hierin doen ze onder andere een boekje open over hoe ze zijn als ze dronken zijn én over hun love life.

TikTok-challenge

Inmiddels gaat er al een tijdje een challenge op TikTok rond waarbij bovenin het scherm twee opties staan. In de video loop je vervolgens naar de optie die het beste bij je past.

Zo staan de Jenner-telgen onder andere voor de dilemma's: 'topmodel of Instagrammodel', 'sloppy drunk of funny drunk' en 'basketballers of rappers', refererend naar hun liefdesleven.

Liefdesleven

Dat Kylie het liefst voor rappers gaat, zal je niet doen verbazen. Toch werd ook Kendall geregeld gelinkt aan bekende muzikanten, zoals A$AP Rocky, Chris Brown, Harry Styles en Justin Bieber. Nowadays gaat de oudste Jenner-telg blijkbaar liever voor een atletisch type. Met haar handen voor haar ogen loopt ze snel op de optie 'hoopers' af.

Tijdens een avondje uit is Kylie blijkbaar een sloppy drunk, terwijl ze zelf denkt grappig te zijn. Verder loopt Kendall als een waardig topmodel naar de kant van 'supermodel', de optie waar ook Kylie grappend voor gaat. Haar oudere zus is het hier niet mee eens en labelt Kylie duidelijk als Instagrammodel. "Ik ben nog steeds een supermodel vanbinnen", schrijft Kylie bij de TikTok-video.

@kyliejenner

i’m still a supermodel on the inside

♬ original sound - Alexandra Karadimas
Misschien ook voor jou:
Wait, what: Kendall Jenner blijkt een heel bijzondere hobby te hebben
Showbizz
  • Brunopress
  • TikTok