doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oei: zusjes Kylie en Kendall Jenner hebben enorme ruzie met elkaar

Hint Kylie Jenner op een hereniging met Travis Scott?

Zijn Kylie en Travis weer happy together? Deze Instagram post doet vermoeden van wel.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kylie Jenner

Kylie Jenner maakt er geen geheim van dat ze het nog altijd gezellig heeft met ex Travis Scott, vader van dochtertje Stormi. Een post op Instagram doet fans echter geloven dat er meer gaande is dan alleen succesvol co-ouderschap…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Weer samen

Sinds hun break-up een jaar geleden zijn er wel vaker geruchten geweest dat de twee weer back together zijn, maar ook dat Kylie een nieuwe liefde aan de haak zou hebben geslagen. Al deze speculaties zijn nooit bevestigd, wat fans extra hoop geeft dat er toch nog een happy ending inzit voor Kylie en Travis. Want waarom geeft de jongste Jenner-telg haar ex anders zo’n prominent plekje op haar Instagram-feed?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Gedeeld ouderschap

Nadat Kylie en Travis vorig jaar een punt achter hun relatie zetten, bleven ze nog wel op goede voet met elkaar voor de opvoeding van dochtertje Stormi. De twee exen gingen óók samen in thuisquarantaine om er voor hun gezinnetje te kunnen zijn. Is er toen weer iets opgebloeid of blinken de twee gewoon uit in friendly co-ouderschap?

Op de kiek

De business woman weet alle roddels nog meer aan te wakkeren door op Instagram een foto te delen waarin de twee samen poseren. “Wait, what? Zijn jullie weer samen?” klinkt het massaal in de comments. Het antwoord laten Stormi’s wereldberoemde ouders nog even in het midden.

Grote zus Kim Kardashian smoorde in ieder geval alle geruchten de kiem bij The Ellen DeGeneres Show: “Ik denk dat ze gewoon goede vrienden zijn met een fantastisch gedeeld ouderschap.” Toch zijn veel volgers daardoor niet overtuigd. Heb je binnenkort iets te vertellen, Ky?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');