doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kardashian doet boekje open over brute overval

Kendall Jenner onder vuur vanwege overtreden coronaregels

Op haar birthday party zou de de realityster lak hebben gehad aan de coronamaatregelen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kendall Jenner

Enkele dagen nadat big sis Kim Kardashian heel wat commotie veroorzaakte met een uitgebreid verjaardagsfeest, volgt zusje Kendall Jenner in haar voetsporen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vijfentwintigste verjaardag

Op 3 november mag Kendall Jenner 25 kaarsjes uitblazen en dat werd dit weekend groots gevierd door de KarJenner-zus. Op de gastenlijst stonden onder andere Hailey en Justin Bieber, Paris Hilton, Kylie Jenner, Kim Kardashian en Kanye West, er was een rooftopbar afgehuurd in Hollywood en iedereen kwam geheel in Halloween party stijl verkleed.

De timing van dit knalfeest was misschien ietwat ongelukkig, omdat grote zus Kim vlak hiervoor nog onder vuur lag vanwege haar uitbundige veertigste verjaardag op een tropisch eiland. De bakken kritiek die daarop volgden blijven ook birthday girl Kendall niet bespaard.

Coronaproof

Mensen struikelen bijvoorbeeld over het feit dat Kendall geen social media wilde op haar feestje – een bewuste keuze om alle verwijten buiten de deur te houden? Toch doken er online meerdere beelden op (onder andere op de Instagram van zus Kylie Jenner) waarop alles inderdaad niet helemaal coronaproof lijkt te verlopen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Zo klinkt de kritiek dat de gasten geen afstand houden en geen mondkapjes dragen, iets wat verplicht is in LA. Volgens velen is het al helemaal not done dat Kendall de kaarsjes van haar verjaardagstaart uitblies terwijl deze nog vastgehouden werd door een personeelslid, zoals te zien is in een Instagram-story van Kylie. “Kendall Jenner die kaarsjes uitblaast terwijl een ober met een mondkapje op nog aan de kant probeert te gaan, is het engste wat ik deze Halloween heb gezien” merkt een Twitteraar op.

Sneltest

Volgens Entertainment tonight was de realityster de pandemie helemaal niet vergeten en liet ze alle gasten en personeelsleden bij de ingang een corona-sneltest doen. Alleen met een negatief resultaat mochten de feestgangers verder naar de rooftopbar.

Ook dat viel niet bij iedereen in goede aarde. De meeste mensen moesten dit jaar Halloween en verjaardagsfeesten overslaan omdat niet iedereen zich sneltesten aan de deur kan veroorloven: "Ondertussen zitten wij binnen en kunnen we helemaal geen vrienden zien."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');