doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Whut: Love Islands Mert heeft bijzondere verrassing voor Joan

Dromen worden werkelijkheid voor Joan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Joan Mert

Love Islands Joan en Mert genieten met volle teugen van hun leven in Nederland. De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen en leggen dan ook alles vast on camera. Zo ook deze – ietwat bijzondere – verrassing van Mert.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hotelovernachting

In de nieuwste vlog op het YouTube-kanaal van Joan en Mert zien we de twee vertrekken naar een luxe hotel. Het liefdeskoppel heeft een romantische overnachting op de planning staan.

Eenmaal aangekomen genieten de twee van een uitgebreid diner, om vervolgens de nacht te spenderen in de luxe hotelkamer. Nog voordat Joan de hotelkamer binnenkomt, heeft Mert echter een bijzondere verrassing in petto...

Chocoladebad

In een donkere hotelkamer laat Mert het bad vollopen met heet water. Vervolgens tovert hij – ja, echt – zes potten chocoladepoeder tevoorschijn. "Joan wilde altijd al eens in een chocoladebad", legt hij uit.

"Ik ben helemaal in shock. Ik ben bijna klaar, dit wordt echt heel ziek", gaat hij verder. Het duurt niet lang tot Joan de kamer in komt en schreeuwt: "Er zit chocolade in! Dit was mijn droom. Heb je dit echt voor mij geregeld?" Zoals verwacht duurt het niet lang tot de Islander zichzelf onderdompelt in het bad.

De reacties onder de video van het tweetal liegen er niet om. Menig volger is fan van Mert zijn acties en steekt dit niet onder stoelen of banken. "Iedereen wil een Mert in zijn leven" en "Oh, wat lief van Mert", klinkt het in de reacties. Hopelijk vonden de schoonmakers in het hotel dit ook...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');