Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mert gooit het roer helemaal om na Love Island-zege

Het Love Island-avontuur heeft hem veranderd, zo vertelt hij.

Mert en Joan

Mert en Joan wonnen natuurlijk het afgelopen seizoen van Love Island. Mert is over the moon met zijn 'Jonna' en ziet een toekomst met zijn kersverse vriendin wel zitten. Echter heeft hij daarvoor wel het een en ander moeten laten schieten, zo vertelt hij in een interview met De Stentor.

Veranderd

Mert vertelt dat het Love Island-avontuur hem op verschillende vlakken heeft veranderd. "Ik keek altijd naar het uiterlijk. Ik was nog nooit verliefd geweest en wist niet zo goed hoe ik daar mee om moest gaan. Ik ben best wel een flapuit en let nu wel wat meer op wat ik zeg", stelt hij.

"Overigens zoek ik dat nog steeds qua uiterlijk in een vrouw hoor en Joan heeft het allemaal. Een meid met klasse. Ik besef nu alleen wel dat inhoud ook belangrijk is. Joan is heel sociaal, eerlijk en spontaan. Dat vind ik heel belangrijk, ben ik achtergekomen”, aldus Mert.

Gestopt

Mert en Joan namen door hun winst het grote bedrag van 25.000 aan prijzengeld mee naar huis. Wat ze met het geld gaan doen? "Voorlopig hebben we het nog op de spaarrekening gezet. Allebei de helft. We hebben daar geen haast mee en gaan rustig aan eens kijken wat we daarmee gaan doen. Er komt nu heel veel op ons af."

Zoveel zelfs, dat Mert is gestopt met zijn opleiding. "Hiervoor deed ik de opleiding verkoopspecialist. Dat heb ik ook even stopgezet om te richten op wat er nu gaat komen. Ik ga bijvoorbeeld vloggen op YouTube", legt hij uit.

"We gaan zien wat de toekomst brengt. Misschien pak ik mijn opleiding over een jaar wel weer op. Vooralsnog ben ik blij en trots dat ik aan het programma heb meegedaan. En dat ik Joan heb leren kennen", aldus de realityster. Cute!

Showbizz
  • De Stentor
  • Love Island