doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monique Westenberg verbluft volgers met nieuwe haarkleur

Verdrietige dag voor Monique Westenberg

De kinderboekenschrijfster deelt een emotioneel bericht op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monique Westenberg

Vandaag is het een jaar geleden dat Monique Westenbergs oma Corrie overleed. De kinderboekenschrijfster had een hechte band met haar oma en staat op Instagram dan ook stil bij het leven van Corrie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Allerliefste koningin

“Mijn allerliefste koningin”, schrijft Monique op Instagram. “Alweer één jaar zonder jou. Zonder de fijne gesprekken, zonder jouw wijze raad en troostende woorden”, gaat Monique verder bij een paar prachtige foto’s en video’s op Instagram.

Ook mist de blondine de uitstapjes die ze met haar oma maakte en ontbreekt het heerlijke eten van Corrie ook in haar leven. “Ik mis alles aan jou. Alles.”

Verjaardag 

Monique stond vorige maand ook even stil bij het leven van haar oma. Op 22 oktober zou ze namelijk 89 jaar zijn geworden.

"Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk”, begint Monique haar bericht in haar Instagram Stories. “Ik mis onze gesprekken, je wijze raad en onze uitstapjes. Ik mis je lach, het getik van je nagels op de tafel en zelfs het acht keer herhalen van mijn zinnen omdat je het vertikte toe te geven dat je gehoor slechter werd."

“Ik mis je oude vertrouwde woonwagen en je heerlijke eten. Ik mis je écht verschrikkelijk, maar voel je dichterbij me dan ooit.”

Krachtige vrouw

Monique maakte eind november 2019 op Instagram bekend dat ze afscheid had moeten nemen van haar oma. “Vandaag om 20.00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken”, schreef Monique in de caption. Ook deelde ze een prachtige foto van haar oma.

Corrie was dan wel de oma van Monique, maar ze speelde ook een belangrijke rol in het leven van André Hazes. Zo sprak de zanger op Instagram vol lof over Moniques oma. “De mooiste, meest unieke vrouw die ik ooit heb ontmoet. Niemand zal snappen wat wij met elkaar hebben. Love you, Cor!”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');