Monique Westenberg haalt uit naar moedermaffia

Monique Westenberg deelt emotioneel bericht over Andre: 'Ik herkende je niet meer'

Monique brengt op Instagram een emotionele ode aan haar grote liefde.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monique Westenberg

Onlangs bracht André Hazes zijn nieuwe album Thuis uit. Voor Monique Westenberg de perfecte gelegenheid om haar grote liefde in het zonnetje te zetten. De blondine deelt een ontroerend bericht op Instagram en steekt het verleden niet onder stoelen of banken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Thuis voelen

"Vanaf het moment dat ik je leerde kennen vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld. Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaam aan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn, dat vond je eng, maar ging ervoor", schrijft Monique.

De blondine begint al gauw over het verleden en deelt: "Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is."

Donkere tunnel

"Afgelopen jaar eindigde die rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan. Je was je pad kwijt."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Monique heeft naar eigen zeggen bewondering voor André, aangezien hij uit deze donkere tunnel wist te komen. Zo laat ze weten dat de zanger eindelijk de rust heeft gevonden in huis.

Ze maakt haar bericht af door te zeggen: "Ik ben trots op jou!"

Dit bericht bekijken op Instagram

THUIS! Vanaf het moment dat ik je leerde kennen vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld. Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaam aan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn, dat vond je eng, maar ging ervoor. Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is. Afgelopen jaar eindigde die rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan. Je was je pad kwijt en zelfs vanaf het universum kwamen ze niet door die donker tunnel heen. Begin dit jaar opende jij je ogen en had de kracht eruit te rennen, moed om achterom te kijken en het besef dat jij de cirkel kon doorbreken. Er ontstond balans in je leven, voor de aller eerste keer en dat bracht rust in je hoofd en hart. Voor het aller eerst kan jij zeggen. Ik voel me THUIS. Thuis in huis, maar vooral thuis in jezelf. Van daaruit ontstond dit album, samen met jouw mannen en de grootste beloning die je hiervoor kan krijgen! Ik ben trots op jou ❤️ #1

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Bijzondere onthulling

Eerder deze week nam André plaats in de studio van Op1 om te praten over zijn nieuwe album. Echter, het gesprek dwaalde tijdens dit gesprek al gauw af naar het privéleven van de zanger en zijn korte relatie met Bridget Maasland. André deed vervolgens een bijzondere onthulling over deze periode.

"Ik heb heel veel aan mezelf te danken. Ik had in die tijd gewoon beter na moeten denken en wat minder moeten drinken."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');