doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Echte Gooische Moeder Leslie verrast Pauline met bijzondere vraag

Echte Gooische Moeder Pauline in tranen: 'Hier heb ik heel veel spijt van'

"Als ik dat kon terugdraaien, dan zou ik dat vandaag met liefde doen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Pauline

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders verrast Pauline haar besties met een tripje in een privéjet naar Maastricht. De moeders genieten met volle teugen van hun tijd, maar er komen ook flink wat tranen bij kijken...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Complimenten regen

In de aflevering zien we de dames genieten van een heerlijke champagne. Pauline neemt het initiatief om een heuse speech voor haar vriendinnen te houden. Ze steekt iedere Gooische moeder naar eigen zeggen een veer in hun reet. "Omdat ze dat gewoon verdienen."

Op z'n Paulines geeft de moeder alle dames een compliment. Eenmaal aangekomen bij vriendin Bo, komen er plotseling veel emoties bij kijken. "Tja Bo, waar zal ik eens beginnen", begint Pauline.

Groot gemis

"Er is één moment geweest... Ja, nu ga ik janken", gaat Pauline verder. Volgens Pauline waren de twee altijd erg close, maar waren ze ook voor een lange tijd niet on speaking terms. Dit gebeurde echter precies in de tijd waarin Pauline ging trouwen.

"Wat ik gewoon heel erg jammer vind is dat jij één van de mooiere momenten – niet de mooiste momenten, want dat zijn mijn kinderen –, mijn huwelijk, niet zo bewust hebt meegemaakt", legt Pauline uit. "We hadden geen ruzie, maar we zaten niet op hetzelfde level. Als ik dat kon terugdraaien, dan zou ik dat vandaag met liefde doen. Want met stipt op nummer één ben jij het grootste gemis geweest in de tijd van mijn huwelijk."

Bijzonder moment

Bo is duidelijk geraakt door de woorden van Pauline en geeft al gauw aan dat ze dit heel bijzonder vindt. "Ik vind het heel mooi om te zien, dat het haar zo raakt", reageert Bo.

Uiteindelijk vertelt Pauline ook hoe de band tussen de vriendinnen weer opbloeide. Naar eigen zeggen was Pauline zwanger, maar wilde ze niet dat Bo het van een ander zou horen. "Toen heb ik haar gebeld en toen zei ik: 'Bo, ik vind het zo raar om het eerst op Instagram te moeten delen. Ik ben in verwachting'. Toen zei ze: 'Rot op, ik ook!'" Dat de twee op hetzelfde moment in verwachting waren van hun eerste zoon, maakte alles meteen weer goed. "Toen hebben we de draad weer opgepakt", laat Bo weten.

De nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');