Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Kimberly openhartig over onzekerheden

Kimberly deelt dat ze tijdens haar zwangerschap dertig kilo was aangekomen.

Kimberly

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders gaat Kimberly met haar partner in crime Meghan op stap. De twee gaan samen lingerie shoppen en daar vertelt Kimberly openhartig over haar onzekerheden.

Buikwandcorrectie

“Weet je nog dat ik tijdens mijn zwangerschap cup G had?”, vraagt Kimberly aan haar bff als ze in een pashokje stapt. De Gooische moeder deelt vervolgens dat ze tijdens haar zwangerschap zo’n dertig kilo aankwam.

“Mijn lichaam was gewoon een uit elkaar gezakt stuk vel”, vervolgt Kimberly over haar post baby body. Iets waar ze behoorlijk onzeker over was. “Ik vond het heel lastig om in de spiegel naar mijn eigen lichaam te kijken.”

De Influencer besloot anderhalf jaar na de geboorte van haar zoontje dan ook om een buikwandcorrectie te ondergaan. “Ik ben tevreden over het eindresultaat. Alleen vind ik het nog steeds – en dat vind ik lastig om te zeggen – moeilijk om naar mezelf te kijken als ik naakt ben. Want ik zie gewoon een litteken van heup tot heup.”

Accepteren

Nog steeds is de influencer weleens onzeker over haar lichaam. “Ik heb nog steeds striae, maar dat is al wel minder dan vroeger.” Kimberly biecht op dat ze haar handen vaak voor haar buik houdt om haar litteken te verbergen. “Ik schaam me er best wel voor.”

Toch wil Kimberly haar litteken niet weg laten laseren. “Ik wil het liefst niet naar het litteken kijken, maar ik moet het gewoon accepteren. Want dit ben ik.”

De nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders staat nu op Videoland.

Misschien ook voor jou:
Echte Gooische Moeders doen boekje open over hun werk: ‘Soms schaam ik me wel een beetje’
Showbizz
  • RTL, Instagram