doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Deze must see Netflix-serie is nu razend populair

Deze aangrijpende nieuwe Netflix-serie is een combi van ‘Pretty Little Liars’ en ‘Black Swan’

De setting: een prestigieuze balletschool met een duister randje…
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tiny Pretty Things

Nu de donkere wintermaanden voor de deur staan verwelkomen we iedere binge worthy serie met open armen. Op onze kijklijst: de veelbelovende en aangrijpende serie Tiny Pretty Things, die binnenkort op Netflix verschijnt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tiny Pretty Things

Ooit zorgde het eindeloze aanbod van Netflix voor keuzestress, maar dit jaar leek ‘heel Netflix uitkijken’ opeens toch een reële optie te worden. Gelukkig komt de streamingdienst deze winter met veelbelovende nieuwe series en films, waaronder Tiny Pretty Things. Als we de trailer mogen geloven is dit een meeslepende combi tussen de mystery and murder van hitserie Pretty Little Liars en de duistere balletwereld van de film Black Swan.

Het verhaal

In Tiny Pretty Things volgen we jonge balletdanseres Neveah, die een studieplek op een prestigieuze balletschool in Chicago weet te bemachtigen. In eerste instantie a dream come true, maar al snel blijkt haar nieuwe omgeving te bestaan uit leugens, geheimen en moordende concurrentie. Net als de film Black Swan laat de serie zien dat de balletwereld niet zo sprookjesachtig en onschuldig is als je van de buitenkant zou denken.

De serie is gebaseerd op het gelijknamig boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Niemand minder dan de producer Michael MacLennan (van onder andere Queer as Folk en Chesapeake Shores) maakte van de roman deze duistere serie. In de hoofdrol schittert nieuwkomer Kylie Jefferson, die ook in het ‘echte leven’ ballerina is.

De tien afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf 14 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');