doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Déze kerstfilms staan nu al op Videoland

The Princess Switch: Switched Again staat nú op Netflix

Vanessa Hudgens keert niet alleen terug als Stacy DeNovo en Lady Margeret.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
The Princess Switch

Vond je The Princess Switch met Vanessa Hudgens ook erg entertaining? Dan is het je vast niet ontgaan dat een vervolg van de kerstkraker deel uitmaakt van Netflix’ holiday line-up. Enne, The Princess Switch: Switched Again staat nú op Netflix!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Het verhaal

In The Princess Switch: Switched Again worden de Amerikaanse bakker Stacy DeNovo en hertogin Margaret Delacourt weer herenigd en op liefdesgebied lijkt het een en ander veranderd te zijn: de relatie tussen Margaret en Stacy’s vriend Kevin strandde, maar er is overduidelijk nog veel chemie tussen de twee.

Door verplichtingen heeft Margaret niet veel tijd om erachter te komen hoe het nu zit met haar gevoelens voor Kevin, maar Stacy weet daar wel wat op. Inderdaad, de twee switchen weer. Het lijkt er echter op dat party girl Fiona daar een stokje voor wil steken.

Fiona

En over Fiona gesproken, zij is niet zomaar een party girl. Ook zij is een lookalike van Margaret en daarmee dus ook van Stacy. Zo te horen had Vanessa haar handen dus vol met deze productie. Het resultaat mag er echter zijn, want ook The Princess Switch: Switched Again lijkt aan alle kerstfilmverwachtingen te voldoen.

The Princess Switch: Switched Again staat sinds vandaag op Netflix!

Montenaro, here we come!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');