doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Stop alles: de trailer van The Princess Switch: Switched Again is uit en die wil je zien

Vanessa Hudgens keert echter niet alleen terug als Stacy DeNovo en Lady Margeret.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
The Princess Switch

Vond je The Princess Switch met Vanessa Hudgens ook erg entertaining? Dan is het je vast niet ontgaan dat een vervolg van de kerstkraker deel uitmaakt van Netflix’ holiday line-up. Om alvast in de juiste sferen te komen, deelde de streamingdienst de eerste beelden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Het verhaal

In The Princess Switch: Switched Again worden de Amerikaanse bakker Stacy DeNovo en duchess Margaret Delacourt weer herenigd en op liefdesgebied lijkt het een en ander veranderd te zijn: de relatie tussen Margaret en Stacy’s vriend Kevin strandde, maar er is overduidelijk nog veel chemie tussen de twee.

Door verplichtingen heeft Margaret niet veel tijd om erachter te komen hoe het nu zit met haar gevoelens voor Kevin, maar Stacy weet daar wel wat op. Inderdaad, de twee switchen weer. Het lijkt er echter op dat party girl Fiona daar een stokje voor wil steken.

Fiona

En over Fiona gesproken, zij is niet zomaar een party girl. Ook zij is een lookalike van Margaret en daarmee dus ook van Stacy. Zo te horen had Vanessa haar handen dus vol met deze productie. Het resultaat mag er echter zijn, want ook The Princess Switch: Switched Again lijkt aan alle kerstfilmverwachtingen te voldoen.

Lang wachten op de nieuwe film hoeven we niet, want Christmas came early this year. Vanaf 19 november is The Princess Switch: Switched Again te streamen op Netflix.

Montenaro, here we come!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');