Echte Gooische Moeders doen boekje open over hun werk: ‘Soms schaam ik me wel een beetje’

Pauline durft soms niet op het schoolplein te vertellen dat ze influencer is.

Lees ook

De kost verdienen als influencer is een droom van menig Instagrammer. De Gooische Moeders mogen zichzelf ook heuse influencers noemen, maar dat is iets waar de dames zich af en toe voor lijken te schamen.

Gênant

“Ik ben online content creator. Of ook wel heel plat gezegd: influencer”, deelt Pauline in de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders. “Het is echt heel gênant als ze op het schoolplein vragen: ‘Wat doe jij voor werk?’ De een is namelijk advocaat, de ander arts en weer een ander accountmanager.”

“En dan vragen ze: ‘Wat doe jij Pauline?’, en dan denk ik alleen maar: oh, wat erg…”

“Ik schaam me een beetje”

Bo sluit zich bij Pauline aan. “Ik schaam me ook wel een beetje. 'Influencer', het klinkt zo van: wat is dat nou voor werk? Heel veel mensen snappen het verdienmodel er ook niet achter; dat het wat oplevert.”

Toch valt het werken als influencer in combinatie met het moederschap Pauline soms best zwaar. “Ik denk dat ik toch wel dagelijks bezig ben met alle ballen hooghouden. Ik vind het soms moeilijk om het moederschap en werk met elkaar te combineren.”

“Je moet medelijden met me hebben”, grapt een drukke Pauline vervolgens.

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders is onder andere te zien dat Bo en Pauline genieten van hun quality time tijdens het samen sporten en dat Florine op ‘koopjesjacht’ gaat in de kringloopwinkel. Ook gaan de Echte Gooische Moeders op citytrip naar Maastricht met een privéjet. Nu te zien op Videoland!

Beeld: RTL | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook