Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Florine openhartig over moeizaam zwanger worden

Florine vertelt over de hulp die zij nodig had om zwanger te worden.

Florine

Onlangs maakte Florine uit Echte Gooische Moeders bekend dat zij is bevallen van zoontje Beer. Nu deelt Florine een openhartig verhaal over haar zwangerschap. Dit ging namelijk niet zonder een beetje hulp.

Pijnlijk

In een preview van Echte Gooische Moeders op RTL Boulevard vertelt Florine openhartig over haar zwangerschap. Volgens de blondine was het niet gemakkelijk om zwanger te worden, iets wat haar niet in de koude kleren ging zitten. “Het is pijnlijk als iedereen om je heen zwanger wordt, en jijzelf niet. Ik was vooral meer bezig met waarom het mij niet lukte. Het was niet per se van: jij wel en ik niet.”

De blondine vertelt uiteindelijk hoe het is gelukt om zwanger te worden. Naar eigen zeggen moest ze naar het ziekenhuis met een “potje zaad”, waarna ze in het ziekenhuis zorgen dat het op het juiste moment en op het juiste tijdstip ingebracht wordt.

Bekijk de preview van de aflevering hier.

Dolgelukkig

Inmiddels mag Florine zich officieel een Echte Gooische Moeder noemen. Zoon Beer Stanilaus Stoop kwam zondag helemaal gezond ter wereld.

Op Instagram deelde Florine een prachtige foto van haar kleine jongen met de tekst. “Beer Stanilaus Stoop is vanmorgen op 8 november om 03.50 uur geboren. Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit.”

Misschien ook voor jou:
Proosten maar: Echte Gooische Moeders is vanaf nú te zien op Videoland
Showbizz
  • Echte Gooische Moedeers