Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Florine licht bijzondere naam van zoontje toe

Het pasgeboren zoontje kreeg de naam Beer Stanislaus Stoop.

Florine

Onlangs maakte Florine uit Echte Gooische Moeders bekend dat zij is bevallen van zoontje Beer Stanislaus Stoop. Een bijzondere tweede naam, die bij veel volgers vragen oproept. Via Instagram Stories legt Florine uit waar deze bijzondere naam vandaan komt.

Tweede naam

“Beer Stanilaus Stoop is vanmorgen op 8 november om 03.50 uur geboren”, deelde Florine onlangs op Instagram. De mommy kreeg al gauw ontzettend veel felicitaties en lieve berichtjes op haar post. Maar niet alleen die lieve berichten voerden de boventoon. Ook waren veel volgers benieuwd waar de naam Stanislaus vandaan komt.

Op Instagram Stories legt Florine dit uit. “Mijn vader heet officieel Stanislaus, maar zijn roepnaam is Stan. Wij vonden het mooi om hem die naam door te geven, omdat hij de achternaam van zijn andere opa heeft”, legt ze uit. Aha!

Moeilijke tijd

Ondanks dat Florine en haar lover Jeroen Stoop inmiddels op een roze wolk leven, was dit niet altijd even vanzelfsprekend. In Echte Gooische Moeders vertelde Florine onlangs namelijk openhartig over de tijd voor haar zwangerschap. Volgens de blondine was het niet gemakkelijk om zwanger te worden, iets wat haar niet in de koude kleren ging zitten. “Het is pijnlijk als iedereen om je heen zwanger wordt, en jijzelf niet. Ik was vooral meer bezig met waarom het mij niet lukte. Het was niet per se van: jij wel en ik niet.”

De blondine vertelt hoe het uiteindelijk is gelukt om zwanger te worden. Naar eigen zeggen moest ze naar het ziekenhuis met een “potje zaad”, waarna ze in het ziekenhuis zorgen dat het op het juiste moment en op het juiste tijdstip ingebracht wordt.

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Echte Gooische Moeder Florine is bevallen van een zoontje
Showbizz
  • Videoland, Instagram