doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Déze oude bekende duikt weer op in Grey’s Anatomy

Hoe is het nu met Tila Tequila?

De voormalig realityster zorgde keer op keer voor heel wat opspraak.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tila Tequila

Het is alweer dertien jaar geleden dat Tila Tequila dé MTV-realityster was. Hoewel haar televisie-carrière van korte duur was, heeft Tila de periode daarna nog voor heel wat opspraak gezorgd. What happened?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

A Shot at Love

Even opfrissen: waar kennen we Tila ook alweer van? Na een fotoshoot hier, een optreden daar en een immens populair profiel tijdens de early days van social media, maakte ‘Miss Tila’ haar opwachting in de MTV-dating show A Shot at Love with Tila Tequila. Zestien mannen en zestien vrouwen probeerden Tila daarin aan de haak te slaan, met daarbij alle reality drama die je van een datingserie gewend bent. Later onthulde Tila dat ze zich alleen maar voor de show had voorgedaan als biseksueel. En dat terwijl ze ook ná de show nog verloofd was met een vrouw. Maar dat is lang niet het meest opmerkelijke detail over Tila's leven.

Geblokkeerd

Na A Shot of Love ging het bergafwaarts en raakte Miss Tequila keer in keer in opspraak. Tila liet weten Jezus gevonden te hebben en keerde zich openlijk tegen homoseksualiteit. Daarbij ging ze ook flink tekeer tegen de lesbische deelnemers die aan de datingshow mee hadden gedaan. Nog meer shocking details over Tila kwamen aan het licht toen ze op Facebook lovend over Adolf Hitler sprak én ze een foto tweette waarin ze de hitlergroet deed. Uiteraard werd de voormalige queen of social media vervolgens op beide platformen geblokkeerd.

Tila verdween daarna niet helemaal uit de spotlights. Haar drugsproblemen, uitgelekte sextapes en bizarre uitspraken kwamen nog regelmatig in het nieuws – net als haar geloof dat de aarde niet rond, maar plat is.

De makers van de Britse Big Brother gaven Tila ondanks alles nog een tweede kans op reality-tv, maar ze kon meteen opstappen toen een andere schokkende Nazi-foto van haar boven water kwam.

Voor de camera

Inmiddels is Tila 39 jaar oud en moeder van twee dochtertjes, maar ze is nog altijd voor de camera te zien. Miss Tequila maakt nu namelijk haar eigen reality videos: ze vlogt er op los en uploadt meerdere keren per dag filmpjes op haar YouTube-kanaal. Toegegeven, die video’s zijn geen groot succes. De voormalige realityster deelt daarin moeilijk te volgen visioenen, gedachten over God en de duivel en haar ‘vijanden’. Niet zo gek dat het niet stormloopt wat views betreft…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');