Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze tv-zender komt met Nederlandse Holidate-serie

Je hoeft je de komende tijd niet te vervelen.

Holidate-serie

Liefhebbers van een flinke portie romantiek, humor en kerstgezelligheid konden bij de Netflix-film Holidate hun hart ophalen. Omroep MAX begrijpt dit als geen ander en goot eenzelfde verhaal in een Nederlands jasje. Love it.

Kerstgezel.nl

De gloednieuwe kerstserie Kerstgezel.nl draait om Noor Bloem, gespeeld door Juliette van Ardenne. Noor wordt vlak voor de kerstdagen gedumpt door haar lover. Je raadt het al: de knappe Noor moet vervolgens all by herself naar het kerstdiner van haar familie.

Samen met haar vrienden komt Noor tot het geniale idee om de website Kerstgezel.nl – oftewel: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerstdagen – te ontwikkelen. Met deze kerstgezel worden activiteiten als een kerstboom versieren, een voorgerecht bereiden of een verplichte familieborrel plotseling een stuk gezelliger.

Dramaserie

Uiteraard bevat deze kerstserie ook een flinke portie drama. Zo valt Noor uiteindelijk door de mand en moet ze haar creatieve kerstgezel-plannen bij haar familie op tafel gooien. Hoe dan ook: je komt gegarandeerd in de kerststemming na het bekijken van deze heerlijke serie.

Kun je niet wachten om 'm te bekijken? Kerstgezel.nl is vanaf 10 december te zien op Omroep MAX. Je bekijkt hieronder de trailer:

Misschien ook voor jou:
Déze kerstfilms staan nu al op Videoland
Lifestyle
  • RTL Boulevard
  • Omroep MAX