Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Tila Tequila uit Celebrity Big Brother-huis gezet

Tila Tequila was nog maar net gearriveerd in het Celebrity Big Brother-huis in Engeland of ze kon alweer haar spullen pakken. De realityster werd op straat gegooid omdat ze in 2013 bleek te hebben geposeerd als nazi-sympathisant, inclusief hakenkruis op haar arm met op de achtergrond een foto van Auschwitz. Daarnaast had ze deze op haar blog gepost met teksten over ‘haar grote idool’ Hitler en waarom ze hem zo geweldig vond.

In een verklaring laat Tila weten dat ze in die periode veel drugs gebruikte, aan een diepe depressie leed en daardoor een jaar eerder zelfs zelfmoord wilde plegen. “Ik wilde toen dood. Ik voelde me waardeloos en hoe erger die pijn werd, des te erger ik van het padje raakte. Ik was alle besef van realiteit kwijt en het spijt me dat ik mensen met me mee naar beneden heb getrokken.”

Na de geboorte van haar dochter in 2014, zou Tila zich weer als herboren voelen. “Ik kan mijn verleden niet veranderen, maar ik kan het proberen goed te maken en de beste persoon zijn die ik kan zijn. Ik ben absoluut geen racist, niet antisemitistisch en 100% géén nazi-sympathisant. Het was een domme fout die ik in 2013 maakte toen ik aan de drugs zat en suïcidaal was. Dat is niet de vrouw en de liefhebbende moeder die ik geworden ben.”

2. Ferry Doedens bedankt fans

Ferry Doedens heeft zijn fans afgelopen zaterdag tijdens het GTST Live event bedankt voor hun steun in de afgelopen periode, waarin hij kampte met en drugsverslaving. “Ik heb een heftige tijd achter de rug”, laat hij zijn trouwe volgers weten.

“Ik moet zeggen dat het erg goed gaat en ik ben weer hard aan het werk. Ik wil jullie bedanken voor alle steun terwijl ik ergens op de wereld aan mezelf aan het werken was”, voegt hij daar in RTL Boulevard aan toe. Ferry bracht, nadat zijn verslaving aan hetg licht kwam, een periode door in een afkickkliniek.

3. ‘Victoria overweegt reünie Spice Girls’

Goed nieuws voor Spice Girls-fans! Ondanks dat het er lange tijd naar uit zag dat de voormalige ‘Posh Spice’ geen deel zou uitmaken van de hereniging, doet Victoria Beckham toch mee aan de reünie die volgend jaar op de planning staat. Simon Fuller, de oude manager van de groep, zou haar op andere gedachten hebben gebracht, laat het Britse magazine Closer weten.

“Victoria heeft tegenwoordig een omvangrijke carrière in de modewereld. Maar hoewel ze de vorige Spice Girls reünie als erg ongemakkelijk ervaren heeft, wordt ze toch weer warm van het idee om er bij betrokken te worden. De andere meiden hadden haar al benaderd om met de reünie mee te doen en tijdens een recent etentje met (echtgenoot) David en Simon wisten de mannen haar over te halen. Ze heeft de andere meiden nu gezegd dat ze mee wil doen zoveel als ze kan, hoewel ze zoals het er nu uitziet geen lange serie concerten met de anderen op het podium te zien zal zijn”, laat een bron weten. 

Beeld: Twitter, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws