Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-koppel Stenn en Rowéna definitief uit elkaar

Het lijkt erop dat het stel dit keer definitief de handdoek in de ring gooit.

Stenn en Rowéna

Stenn de Backer en Rowéna Verdaasdonk deelden onlangs het blije nieuws dat ze weer samen waren. Dit keer lijkt er echter helaas echt een eind te komen aan hun knipperlichtrelatie. Zo maakt Stenn in zijn Instagram Stories bekend dat hij niet meer samen is met Rowéna.

Voorbij

Stenn laat weten dat hij de laatste tijd continu de vraag krijgt of hij nog een relatie heeft met Rowéna. De realiyster is deze vragen zat en besluit dan ook een duidelijk antwoord te geven. “Voor alle duidelijkheid wil ik mededelen dat het tussen Rowéna en mij definitief voorbij is.”

“Ik krijg die vraag bijna dagelijks en het zou leuk zijn als dat stopt”, vervolgt Stenn. Rowéna heeft nog niet gereageerd op de breuk.

Relatie

Rowéna en Stenn zijn al eens eerder uit elkaar gegaan. Zo bevestigde Rowéna in oktober aan RTL Boulevard dat hun relatie op de klippen was gelopen. Zo’n drie weken later bleek het echter weer dikke mik te zijn tussen de love birds. Zou de relatie dit keer dan toch écht voorbij zijn?

Stenn en Rowéna waren het laatste stel dat was overgebleven van Love Island seizoen één. Denzel en Aleksandra maakten vorige maand namelijk bekend dat ook hun relatie is gestrand.

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: dit waren de leukste uitspraken van de Love Island voice-over