Berichtje: Love Island USA vanaf nú te zien op Videoland

We kunnen weer genieten van een gloednieuw liefdesavontuur.

Goed nieuws voor alle Love Island-liefhebbers. Zoveel mogelijk thuisblijven wordt de aankomende tijd een makkie, aangezien de eerste aflevering van het tweede seizoen van Love Island USA nu op Videoland staan.

Tweede seizoen

Liefhebbers van een flinke portie reality-tv zitten al een tijdje in een donkere periode. Love Island Nederland en België is inmiddels afgelopen en Temptation Island: Love or Leave laat nog even op zich wachten. Gelukkig is er een alternatief. Love Island USA is vanaf vandaag te bekijken op Videoland.

Zoals we gewend zijn verschijnt er iedere dag een nieuwe afleveringen. Enne, het wordt een ander seizoen dan je gewend bent. Het speelt zich namelijk niet af in een villa, maar in een hotel.

Coronaproof

Het avontuur speelt zich af in het intens grote The Cromwell, in Las Vegas – vanwege de coronamaatregelen. Dit maakten de programmamakers onlangs bekend op de website Ew.com.

“Het personeel van het hotel werkt hard om de reglementen in acht te kunnen nemen, en alle deelnemers zullen eerst in quarantaine en isolatie gaan”, luidde het statement destijds. “Staf- en crewleden zullen beschermende pakken dragen en houden social distancing in acht.”

Onlangs maakte LoveReality al bekend dat het een heftige editie gaat worden, aangezien er iemand weggestuurd wordt vanwege een geheim uit zijn verleden. Deze deelnemer was destijds acteur in homoseksuele 18+ films – iets wat de programmamakers niet konden tolereren. Hmm… Wij zijn héél benieuwd hoe deze editie gaat verlopen!

Bron: LoveReality | Beeld: Love Island USA

Laatste nieuws